søndag den 19. august 2007

Her er mit liv: 0-4 måneder

Dette var det første billede vi fik af den lille hund. Den flotte hvide pels og den fine ansigtsmaske gjorde valget let. Han skulle blive vores.





Vi tog til Farsø for at se kuldet i levende live. Formålet var selvfølgelig at se, om den fine, hvide hund var livlig og social. Det viste sig, at han var en af de mest rolige i kuldet, og han var langt fra den, der solgte sig selv bedst. Men vi havde jo bestemt os hjemmefra. Så vi lagde billet ind på ham. Og det kom vi selvfølgelig ikke til at fortryde.





Ugen efter kunne vi omsider hente vores lille guldklump. Det var ganske bedrøvende at skulle fjerne ham fra sin mor og sine søskende, men han var ekstrem modig under hele turen hjem til København. Det blev til lidt piven hist og her men ellers nød han bare at ligge i Marias skød. Til sidst kunne han ikke holde sig vågen længere og måtte derfor tage en lur på bagsædet.






Det tog ikke mange sekunder at finde et navn til ham. På en eller anden syg måde mindede han os om Basil Fawlty fra 'Fawlty Towers'. Og da Basil samtidig er det kæreste navn herskede der ingen tvivl. Knægten fandt sig på rekordtid til rette i sit nye hjem. Især den nye, hvide sofa blev et hit at hygge sig i.






Motion har det aldrig skortet på for den lille mand. De lange gåture i Vallensbæk Mose er blevet en af hans absolutte yndlingsdiscipliner. Det skyldes at han kan løbe løs og få lov at bade i søen. På billedet tager han sig en slapper i en noget usædvanlig stilling.






"Livet er en fest, og jeg nyder hvert minut", synes hans ansigt at udtrykke. Bemærk ørerne, der på dette tidspunkt bøjede forover. Hvor kært.









Første gang vi besøgte kuldet i Farsø optog vi denne video. Det er Basil, der er i centrum i filmens slutning:

Ingen kommentarer: